Hızlı ve Bilgili: Yeni Bir Bilgi Yarışması


Bilgi yarışması hiçbir dönem modası geçmeyen bir oyun çeşidi. Bazı oyunların furyası olur, belli dönem oynanır, sonra tamamen unutulur. Oysa bilgi yarışmalarına dönüp dönüp tekrar bakılabilir. İnsanın kendini sınama sevdasının da bir yansıması olabilir elbette. (Kelime oyunu da benzer şekilde rağbet gören bir oyun çeşidi.) Böyle oyunlar ve uygulamalar özellikle ofis hayatında uyuşan beyinleri bile diriltecek güçte.

Neden böyle bir girizgaha ihtiyaç duyduğuma gelince. İnternet alemine ilgi duyan ve bir süredir bu alanda çalışmayı tercih eden biri olarak mobilin cazibesine kapılanlardanım. Ama bir farkla; işin mutfağına da girme hevesiyle... Şanslıyım ki tanışmış olmaktan ve birlikte bugünlere gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğum Selçuk Fatih Sevinç tarafından yazılan bir mobil uygulamada küçük de olsa katkım bulundu, bulunmaya da devam edecek.



Hızlı ve Bilgili bir yandan tam bir bilgi yarışması, diğer yandan da muadillerinden farklı. Aynı anda diğer yarışmacılarla da rekabet içindesiniz ve sıralamanızı görebiliyorsunuz. Daha şimdiden yeni güncellemeler de yolda. Oyunun özelliklerini uzun uzadıya anlatmak yerine sizi linkle baş başa bırakayım:

https://itunes.apple.com/tr/app/h-zl-ve-bilgili/id646340892?mt=8

Bana gelince, soru eklemeye devam...


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.